Mentoriranje v okviru Podjetniškega inkubatorja je bilo uspešno zaključeno

Podjetniški inkubator

Podjetja Publica, Odnosi z javnostmi, je bilo izbrana za mentoriranje v Podjetniškem inkubatorja, ki je potekal v okviru projekta z naslovom Za vas podjetniki. Za mentorja je bil izbran Matej Golob, ki je z oblikovanimi paketi storitev zagotovil razvoj podjetja za novo delovno mesto. Program mentoriranja in izvedene aktivnosti so bile predstavljene tudi na zaključni akademiji v Kulturnem domu Franca Bernika. Projekt Za vas podjetniki je skupaj s partnerji, AIA Mladinskim centrom Mengeš in Zbornico osrednjeslovenske regije pri Gospodarski zbornici Slovenije organiziral Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana.

V maju in prvi polovici junija 2021 je v okviru projekta z naslovom Za vas, podjetniki potekal Podjetniški inkubator, v katerega je bilo sprejetih 6 podjetij, tudi Publica, Odnosi z javnostmi. Glavni cilj je bil razvoj novih paketov storitev za podjetja in druge ciljne skupine za vzpostavitev novega delovnega mesta. Za mentorja je bil izbran Matej Golob, vodilni partner v podjetju CorpoHub. Podjetniški inkubator je uspešno zaključilo 5 podjetij.

Rezultati mentoriranja so bili predstavljeni na zaključni konferenci, ki je potekala v Kulturnem domu Franca Bernika, kjer je mentor mag. Matej Golob poudaril: »Hiter fokus na pomembna segmenta na trgu, kjer ima močne kompetence in reference. Nekaj dogovorjenih opravkov je bilo narejenih tudi takoj po okrevanju po operaciji – česar sicer ne priporočam in se s tem ni za hvaliti, zagotovo pa kaže zavzetost, ki je pomemben element podjetništva.«

Video predstavitev mentoriranja v podjetju Publica, Odnosi z javnostmi je objavljena na povezavi.