Podjetja Publica, Odnosi z javnostmi, aktivno sodelovalo v projektu Za vas podjetniki

Projekt Za vas podjetniki

Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana je skupaj s partnerji, AIA Mladinski center Mengeš in Zbornico osrednjeslovenske regije pri Gospodarski zbornici Slovenije pripravil in izvedel projekt z naslovom »Za vas podjetniki«. Cilj projekta je podpreti razvoj podjetništva v občinah lokalne akcijske skupine Za mesto in vas, ki je finančno podprla izvedbo projekta. Uvodna aktivnost projekta so bili, zaradi omejitev za preprečevanje širjenja epidemije, digitalni podjetniški zajtrki in podjetniška akademija. Sledil je podjetniški inkubator, ki ga je uspešno zaključila tudi Tina Drolc s podjetja Publica, odnosi z javnostmi ter zaključna akademija v Kulturnem domu Franca Bernika.

V februarju in marcu 2021 je v občinah Domžale, Komenda, Medvode, Mengeš, Trzin in Vodice, v okviru podjetniških zajtrkov potekala prva aktivnost projekta Za vas podjetniki. Podjetniški zajtrki so se dotikali za podjetnike pomembnih tem in so osvetlili tako moderne, aktualne trende kot potrebo, da jim podjetje sledijo premišljeno, da sledijo tistim trendom, ki uresničujejo njihove cilje.

Podjetniških zajtrkov z naslovi Poslovno načrtovanje za dosego učinka, Postavite tarčo na trg in merite rezultate, Učinkovitost v prodaji – različna orodja, Socialni mediji in novi trendi komuniciranja, Finančni prijemi za vsakogar in Vzvodi poslovnega okolja za vaš uspeh, se je udeležila tudi Tina Drolc, ki se je v maju in prvi polovici junija 2021 udeležila tudi Podjetniškega inkubatorja in ga uspešno zaključila. Za mentorja je bil izbran Matej Golob, vodilni partner v podjetju CorpoHub. Realizirane aktivnosti in doseženi rezultati so bili predstavljeni na zaključni akademiji v Kulturnem domu Franca Bernika.

Več o projektu »Za vas podjetniki« si lahko pogledate na povezavi.